El Ple nomena Anna Antoja gerent del Consell Comarcal del Maresme

 

Anna Antoja i Serra, treballadora del Consell Comarcal del Maresme des de fa 19 anys, ha estat nomenada gerent de la institució en el Ple que ha celebrat aquest vespre la Corporació. El Govern ha proposat  Antoja pel càrrec valorant que és “una persona amb experiència a l’administració pública i un ampli bagatge en aquest Consell“. El president, Miquel Àngel Martínez i Camarasa,  ha manifestat que el seu perfil professional s’ajusta a les necessitats i objectius del CCM que vol enfortir les relacions amb els municipis i impulsar projectes territorials que contribueixin a crear marca “Maresme”.

En els darrers 7 anys, Anna Antoja ha ocupat el càrrec de coordinadora de Serveis Generals –  l’àrea que dóna suport administratiu, legal, econòmic i de comunicació a tots els serveis del Consell Comarcal. Prèviament havia estat tècnica de l’àrea de Serveis a les Persones i del servei d’Ensenyament.

A nivell acadèmic és llicenciada en Psicologia i diplomada en Infermeria, una formació que va complementar amb un postgrau en Logopèdia. Després de treballar 12 anys a l’àmbit sanitari, el 1996 va entrar a treballar al Consell Comarcal del Maresme. Va continuar la seva formació amb un Postgrau en Gestió i Administració dels Recursos Humans i diversos cursos de modernització i millora de l’administració pública.