El responsable de Mobilitat del CCM contesta al director general d’ACESA que els problemes de mobilitat que pateix la comarca no són “una trivialitat”

 


El Vice-President 1r i responsable de Mobilitat i Infrastructures del Consell Comarcal del Maresme, Antoni Soy, ha enviat una carta al director general d’ACESA, Lluís Serra com a resposta a les seves declaracions en el sentit que el peatge de la C-32, en el tram Mataró-Barcelona, “costa menys que un cafè”. Soy considera que aquest és un posicionament reduccionista que trivialitza els problemes de mobilitat que pateixen a diari 380.000 maresmencs i maresmenques, uns problemes que “fins i tot es poden tractar amb un sentit de l´humor intel·ligent però, en cap cas es poden reduir a l´anècdota, a un simple acudit o a un titular fàcil a la premsa”

.
El responsable de Mobilitat del CCM informa Serra del treball fet des de la societat civil comarcal, des dels ajuntaments i des del propi Consell Comarcal per intentar avançar en la millora de la mobilitat i les infrastructures al nostre territori. “Portem anys treballant-hi. Sabem que és un tema complex, però també tenim clar que cal una actuació urgent i així ho hem expressat a les administracions competents. Han estat moltes hores de reflexió les que ens han conduït a intentar afrontar el tema sense apassionaments i trepitjant de peus a terra. Estem disposats a parlar de tot, fins i tot dels peatges, però sempre des del rigor i la seriositat”. Juntament amb la carta, Antoni Soy ha enviat al director general d’ACESA el document que recull el posicionament de totes les forces polítiques comarcals a l’entorn de la mobilitat i les infrastructures al Maresme,  
Cliqueu aquí i emplaça Serra a parlar-ne en el moment que consideri oportú.