El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme visita el #BIZBARCELONA19!

El Servei d’Emprenedoria ha participat activament a l’esdeveniment oferint sessions d’orientació i assessorament personalitzat per a la creació i consolidació d’empreses, i assistint a conferències vinculades al món empresarial.

 

El passat dia 12 i 13 de juny es va celebrar al Recinte Montjuïc de Barcelona la darrera edició del BIZ Barcelona, un esdeveniment dirigit a les persones emprenedores. A l’acte hi van assistir més de 13.600 persones i es van realitzar un total de 130 conferències on hi van intervenir més de 240 ponents. Les temàtiques estrella van ser les relacionades amb el finançament, el màrketing i les noves tendències. A més, es van recollir 3.000 entrevistes en les diferents activitats d’assessorament i networking programades i més de 2.500 missatges al mur del saló. 

En línia amb l’informe elaborat per la Diputació de Barcelona – Catalunya Emprèn “Global Entrepeneurship Monitor (GEM) Catalunya 2018-2019”, s‘evidencia el bon moment que viu l’emprenedoria a la ciutat situant la taxa d’activitat emprenedora a Barcelona en el 8,63%. És la xifra més alta en els últims 12 anys, superior a la registrada a Catalunya (8,13%), a Espanya (6,39%) i fins i tot a la mitjana europea (8%).

El nostre personal tècnic del Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme va ser-hi present en un dels punts d’Atenció i orientació a la persona emprenedora que hi havia muntats al saló, oferint un servei de Suport i assessorament personalitzat a aquelles persones interessades. S’hi varen tractar aspectes com ara les viabilitats dels projectes, recursos, alternatives de finançament i vendes, entre d’altres. També van assistir a conferències relacionades amb la internacionalització, les noves tendències del mercat, les alternatives de finançament, l’e-commerce..