El Servei Municipal d´Ocupació, Formació i Promoció Econòmica de Premià de Dalt disposa ja de poques places per al curs d´Administratiu Comptable

Queden ja poques places d´inscripció per aquest curs que impartirà el Servei d´Ocupació, Formació i Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Premià de Dalt i que està subvencionat per la Direcció General d´Ocupació del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.


Els curs s´adreça a persones aturades majors de 25 anys amb formació i/o experiència administrativa i consta de 412 hores. Aquest curs s´impartirà a la carretera d´Enllaç, 37 de Premià de Dalt i s´ha previst que comenci el 15 de setembre i que finalitzi el 24 de desembre. L´horari de les classes serà de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores.

El contingut del curs d´Administratiu Comptable inclou:

· Tècniques administratives d´oficina (30 hores)
· Tècniques d´administració comptable i fiscal (80 hores)
· Tècniques d´administració de tresoreria (70 hores)
· Ofimàtica (32 hores)
· Aplicacions administratives i financeres del full de càlcul (25 hores)
· Aplicacions informàtiques de gestió comptable (25 hores)
· Català (18 hores)
· Seguretat i condicions de salut al treball (10 hores)
· Tècniques de recerca de feina (12 hores)
· Pràctiques a empreses (100 hores)

Les pràctiques en empreses tindran una durada de 100 hores i s´ha previst que es realitzin entre el 26 de novembre i el 24 de desembre d´enguany a raó de 5 hores diàries. Aquestes pràctiques es realitzen un cop finalitzat el procés de formació al centre i tenen com a objectiu millorar la formació dels alumnes mitjançant l´aplicació dels coneixements apresos amb la teòrica a l´empresa.

Les empreses interessades en acollir un alumne en pràctiques es poden dirigir al Servei Municipal d´Ocupació, Formació i Promoció Econòmica, al telèfon 93 752 36 60.

Les inscripcions per al curs d´Administratiu Comptable també es poden realitzar a les oficines del Servei, a la plaça del Mil·lenari, s/n, de Premià de Dalt.