Els amants del gats tenen una cita aquest cap de setmana a Calella

Les instal·lacions de la fàbrica Llobet i Guri de Calella acolliran aquest cap de setmana la “Gran Exposició Felina de Calella” on conviuran espais d’exposició amb els millors gats de raça a nivell internacional i de promoció de l’adopció i de la tinença responsable d’animals. El CAAD (Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia) del Maresme hi serà present per intentar trobar famílies adoptants per als gats abandonats i recollits al carrer.


El CAAD Maresme, que té les seves instal·lacions d’acollida d’animals abandonats a Argentona, ha estat convidat pels organitzadors de la Gran Exposició Felina de Calella per donar a conèixer el Centre i els animals que hi té acollits, específicament els gats que estan a l’espera de trobar una família d’adopció.

Aquesta exposició dedicada al món del gats tindrà lloc els dies 9 i 10. Els visitants podran conèixer alguns dels millors gats de raça: Perses, Maine Coon, Exótios, Bosc de Siberia, Bosc de Noruega, Siameses, entre d’altres, amb expositors d’arreu el món: Itàlia, França, USA, Rússia…

Els organitzadors han estat l’ASFeC (Associació Felina de Catalunya), membre de l’associació mundial WCF (World Cat Federation) i l’SCC (Spanish Cat Club), membre de l’associació americana CFA. Hi col·laboren l’ajuntament de Calella, l’Associació d’Amics dels Animals de Calella i altres entitats.

L’horari de visita serà de 10h a 13h i de 16h a 18h.