Els ciutadans de Mataró tindran 20 punts diferents per poder deixar els arbres de Nadal perquè es puguin reciclar

La campanya es desenvoluparà entre el 7 i el 20 de gener

El Servei de Manteniment de l’Ajuntament posarà de nou en marxa la campanya de recollida d’arbres de Nadal, que es portarà a terme entre els dies 7 i 20 de gener,

L’objectiu d’aquesta campanya és reciclar els arbres, que seran recollits i traslladats al Viver municipal, i posteriorment triturar-los per aconseguir adob orgànic que podrà ser utilitzat als parterres de les zones verdes de Mataró. El reciclatge dels residus és un dels criteris de gestió sostenible recollits a l’Agenda Local 21.


Així, com en anys anteriors, el Servei de Manteniment posa a disposició dels ciutadans diferents punts de recollida repartits per tota la ciutat on, acabades les festes nadalenques, qualsevol persona podrà dipositar gratuïtament els arbres.

Els punts de recollida, que estaran senyalitzats amb una tanca i un rètol indicador, són 20 i l´Ajuntament passarà a recollir-los els dies 8, 10, 13, 17 i 20.

– plaça Santa Maria

– plaça Canyamars
– parc de Cerdanyola
– passatge Pau Claris
– plaça Catalunya
– plaça de Les Tereses
– plaça Fiveller
– parc del Palau
– plaça Joan XXIII
– plaça Lluís Millet
– passeig Carles Padrós
– avinguda del Corregiment, al costat de la porta d’accés al Parc Central
– plaça Antonio Machado
– parc de La Llàntia
– plaça del Gas
– plaça Francisco Tomás y Valiente
– parc Camí de la Serra
– Via Europa, davant de Can Boada
– Via Europa, als voltants de la plaça Itàlia
– zona verda del carrer Galícia

També es poden dipositar a les deixalleries

Tots aquells ciutadans que ho desitgin tenen la possibilitat de portar els arbres directament a les dues deixalleries, situades al carrer Galicia s/n i al Pla d’en Boet. L’horari d’obertura al públic d’aquestes instal.lacions és; de les 10 i les 13 h i de les 16 i les 20 h, de dimarts a dissabte. Diumenges i festius, les instal.lacions només estan obertes entre les 10 i les 14 h.