Els pagesos, ramaders, pescadors, elaboradors i establiments del Maresme ja es poden apuntar a l’edició 2019 del Benvinguts a Pagès

 

El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme tornen a impulsar la participació del sector agroalimentari maresmenc a la nova edició del Benvinguts a Pagès que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny. Per tal que cap productor o establiment interessat s’hi quedi fora, es farà una sessió informativa el proper dimarts 26 de febrer al Consell Comarcal on s’explicarà el funcionament d’aquesta edició i els requisits per participar-hi.

Benvinguts a Pagès és una experiència que permet al consumidor, durant un cap de setmana, apropar-se a explotacions agràries i ramaderes per conèixer com es produeixen els aliments que consumim. També s’hi incorporen artesans alimentaris que ofereixen tallers per explicar com elaboren els seus productes i restaurants i establiments turístics que ofereixen menús especials i degustacions de productes de proximitat.

El Maresme ha sigut una de les comarques que ha despertat més interès en les 3 edicions del Benvinguts a Pagès que s’han realitzat des de 2016. En concret, a l’edició de l’any passat, les explotacions i establiments participants van rebre 2.500 visitants convertint el Maresme en la segona comarca més visitada.

El Consell Comarcal (a partir del programa Productes de la Terra Maresme) i el Consorci de Turisme, que coordinen la participació de la comarca en aquest esdeveniment, volen repetir l’èxit de les edicions anteriors. Per això, convoquen a tots els establiments i productors que hi estiguin interessats a la sessió informativa que es farà el proper dimarts, 26 de febrer.

A les 16:00h es farà la reunió amb productors i elaboradors i a les 18:00h la d’allotjaments i restaurants.

Per assistir-hi cal fer una inscripció CLICANT AQUÍ

Data: 2019-02-26

Lloc: Consell Comarcal del Maresme (entrada per Avinguda Jaume Recoder 85-87 de Mataró)

Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme i Consorci de Turisme del Maresme