Escolars de Sant Pol visiten el Consell Comarcal del Maresme

 

Què fa el Consell Comarcal?, Quants polítics hi ha?, Com s’escullen?, Quants alcaldes hi ha? … i fins i tot Quants anys té el president Artur Mas? han estat algunes de les preguntes que una seixantena d’estudiants de 4rt del col·legi Sant Pau de Sant Pol de Mar han plantejat al president del CCM, Miquel Àngel Martínez, i al gerent, Ramon LLastarry, en la visita que han fet avui a les instal·lacions de l’administració comarcal.

Els estudiants han vingut al Consell Comarcal del Maresme amb els deures fets. A classe estan estudiant la comarca i han volgut conèixer d’a prop com és i què fa l’administració de referència en el territori.

 
A la sala de Plens han demostrat que ja havien après a ubicar el Maresme dins les 41 comarques de Catalunya, però que en volien conèixer més coses, tant del territori com del Consell Comarcal.

Durant una hora i mitja han estat conversant amb el president i amb el gerent i escoltant atentament les explicacions sobre com funciona l’administració comarcal, quins serveis presta, perquè i com ho fa. També s’han mostrat molt interessats a conèixer quantes vegades es reuneixen els alcaldes i quina és l’activitat diària dels polítics.