Espectacles i teatre-fòrum.

El Diari de la Martina


Un text dramàtic que gira al voltant de Martina, una dona treballadora que dins del seu matrimoni no se li reconeix ni valora el seu treball i genera conflictes envers el seu marit masclista. Obra de teatre per programar al NOVEMBRE, enmarcat dins del dia Internacional contra la violència de gènere. Una història senzilla, intensa i intemporal capaç de transmetre un missatge emocional i crear debats interns en cada un dels espectadors. 


 


Dades de contacte: Albert Casas: albert_87_casas@hotmail.com


Diferents formats de teatre fòrum de l’entitat  Impactat 


L’entitat Impacta’t ofereix tres activitats de teatre-fòrum al voltant de la violència masclista:


– Els paranys de l’amor romantic a l’adolescència


– Una reflexió sobre l’assetjament sexual


– Violència de gènere i família


 


Dades de contacte: impactat@gmail.com / 617001952
Aquest espectacle tracta sobre les microviolències en els missatges publicitaris. És una peça de 20 minuts de durada amb un posterior debat conduït per una psicòloga especialitzada en gènere.


La Lucía, l’Olivia, la Daniela i la Martina són quatre amigues de tota la vida que es van conèixer de nenes i han viscut juntes moltes coses. La universitat, les primeres feines, les primeres parelles, les segones, els reptes professionals de la Daniela, l’embaràs de la Martina, els preparatius de boda de l’Olivia… I amb el pas del temps, cada cop és més difícil poder-se trobar les quatre, però avui la Lucía fa 30 anys i han organitzat un bon Sopar de les Princeses!


 


Dades de contacte:

e-mail: info@laportadefusta.com

Tel: 699025032