Experts explicaran en una Jornada organitzada per la Fundació Santa Clara els processos de tutela i incapacitació

La Fundació Santa Clara exerceix la tutela legal de més de 60 maresmencs i maresmenques. Exerceix aquesta labor des de 2003 i ha detectat que el món de la incapacitació i la tutela encara és molt desconegut, fins i tot, per als professionals que en algun moment han de tractar un d’aquests casos i desconeixen els camins que s’han de seguir. Per això, han organitzat una jornada específica sobre incapacitació i tutela que se celebrarà a Alella el proper divendres, 16 d’octubre.


Responsables de la Fundació Santa Clara, acompanyats per la consellera delegada de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme Neus Serra han explicat avui que a Catalunya hi ha una seixantena de fundacions que, sota prescripció judicial, exerceixen les funcions de tutela quan un ciutadà és declarat incapacitat. Per arribar aquest punt, és necessària la intervenció de professionals de diferents àmbits i a ells, principalment, va adreçada la jornada que han organitzat sota el títol de “Incapacitació i Tutela”.

Aquesta jornada, a la qual han confirmat la seva assistència més de 100 professionals del Maresme i del Barcelonès Nord, se celebrarà a l’espai de Caves Signat d’Alella.