FES LA TEVA PROPOSTA!

Espai de treball col·laboratiu en matèria d’Administració Electrònica i Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) del Maresme. 

El Consell Comarcal del Maresme va engegar el passat dilluns 7 de novembre de 2022 els espais de treball col·laboratiu adreçats als gestors TIC i responsables en Administració Electrònica del Maresme. Aquest espais de treball tenen la voluntat de ser un punt de trobada on els ajuntaments del territori puguin de manera conjunta exposar i treballar les seves necessitats en matèria de d’administració electrònica i TIC.

Amb la finalitat d’organitzar les properes sessions, que es celebraran trimestralment, us facilitem el següent formulari perquè ens feu arribar la vostra proposta. 

Us animem a que ens indiqueu tres temàtiques que us agradaria tractar (per ordre de preferència) i properament us farem el retorn de les temàtiques que inclourem a les properes sessions de treball col·laboratiu. Tanmateix, indiqueu-nos si teniu qualsevol comentari o observació que vulgueu traslladar a l’Oficina Comarcal de Suport a l’Administració electrònica del Consell Comarcal del Maresme.

Per a qualsevol qüestió podeu contactar amb el servei de suport a l’implantació de l’administració electrònica (oriol.catala@ccmaresme.cat)


FORMULARI DE PROPOSTES

Espai de treball col·laboratiu en matèria d’Administració Electrònica i Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) del Maresme

Abans d'enviar aquest formulari, llegiu la nostra POLITICA DE PRIVACITAT