Finalitza l’edició 2018 del programa Enfeina’t

 

22 persones han finalitzat aquesta setmana la seva contratació de 12 mesos dins el programa Enfeina’t que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones i Seguretat Social. Durant un any, aquestes treballadores i treballadors han donat suport al desenvolupament de 14 projectes com a Tècnics mitjos de diferents àrees del Consell Comarcal, l´Arxiu Comarcal i el Consorci de Turisme. La consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Laura Martínez, ha destacat que per al Consell Comarcal del Maresme és una prioritat facilitar l’ocupabilitat, especialment dels col·lectius que, per diferents motius, porten temps allunyats del mercat laboral i “el programa Enfeina’t és un bon punt de partida per a la inserció laboral de professionals que es troben en situació d’atur de llarga durada”.

De les 22 persones contractades, procedents de 14 municipis del Maresme (Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, el Masnou, Mataró, Montgat, Premià de Mar, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, i Vilassar de Mar), 18 han finalitzat el contracte de 12 mesos i 4 persones s´han reinserit laboralment abans de la finalització del programa.

Amb l’objectiu de facilitar la màxima reinserció al mercat laboral, les persones que van ser seleccionades a l’edició 2019 del programa Enfeina’t han tingut un suport i assessorament que els ajudarà a millorar la seva ocupabilitat. En total, l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal ha millorat el perfil professional de les persosnes participants amb 115 hores d’entrevistes individualitzades, 5 hores d’entrevistes grupals i 463 hores de formació externa.
La consellera Laura Martínez, la gerent Anna Antoja, la directora de l´àrea de promoció econòmica Anna Climent i el tècnic responsable, han acomiadat a les persones que finalitzen el
programa Enfeina´t 2018.