Finalitza la 8a Setmana de l’emprenedoria al Maresme

 

El lliurament de premis i un networking entre els assistents han posat punt i final a la vuitena edició de la Setmana de l’emprendoria al Maresme que organitza el Consell Comarcal com a suport formatiu a les persones que són a punt de començar un negoci o ja el tenen en funcionament i necessiten consolidar-lo i fer-lo crèixer. La cloenda ha estat a càrrec del president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i del Conseller Delegat de Promoció Econòmica, Santi Fontbona.

 
El president del CCM ha agraït l’assistència i la implicació dels i les ponents que al llarg de la setmana han compartit les seves experiències amb la seixantena d’emprenedors i emprenedores que hi han participat. Martínez els ha encoratjat a no defallir davant les adversitats i ha ofert el servei d’emprenedoria comarcal com a punt de suport a les persones del Maresme que necessiten assessorament o un espai on ubicar les seves oficines. 

Tot seguit s’ha realitzat un dinàmic networking en el qual els participants han interactuat amb els seus companys buscant sinèrgies en el negoci. Prèviament, però, s’ha fet el sorteig dels premis (productes i/o serveis) que han ofert les empreses que han presentat les ponències i que han estat els següents:

  • 1 Caixa regal DAKOTABOX – Dakotabox i Marca cardinal. www.dakotabox.es
  • 1 mes d’allotjament empresarial gratuït a l’espai de coworking del Maresme Centre de Negocis
  • 2 hores d’assessorament en Xarxes Socials – kdemarketing.es
  • Un assessorament i orientació a la creació d’empresa – U & Consultoria Empresarial Economistes i Advocats
  • 2 hores d’assessorament en imatge corporativa – Esteban Jacobo www.estebanjacobo.com 
  • 1 any de subscripció gratuïta al Google Apps for Bussiness – BarnaCloud www.barnacloud.com

Algunes imatges: