I Trobada d’Empresaris del Maresme: “Els errors més freqüents d’un petit empresari”

 

Després d’un llarg recorregut assessorant emprenedors i empreses del Maresme, el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal, inicia diferents trobades entre petits empresaris per tal de posar a debat temes d’actualitat i d’interès. L’objectiu és que els assistents puguin compartir experiències i realitats i aprendre tots plegats com superar les dificultats del dia a dia. La primera d’aquestes trobades es realitzarà el 5 de desembre i girarà sobre “els errprs més freqüents d’un petit empresari”.

Aquesta trobada va destinada especialment a autònoms i petits empresaris de la comarca del Maresme que vulguin reflexionar sobre quins aspectes poden millorar en la gestió de la seva empresa per tal d’evitar presents i futures problemàtiques

PROGRAMA

17:00h-18:00h.- Exposició del tema centrant-se en tot allò que es pot millorar i fer millor a l’empresa evitant errors habituals de la gestió diària.
Ponents: Sèniors i professionals de SECOT.

18:30h-20:00h.- Debat obert en forma de taula rodona per explicar diferents experiències.

Per a inscriure’s, cal emplenar el FORMULARI que trobareu CLICANT AQUÍ

PROGRAMA EN PDF:

 

 

Data: 2012-12-05

Lloc: Centre Cívic Cabot i Barba (plaça Miquel Biada 5 de MATARÓ. Davant l’estació de RENFE i al costat de la seu del Consell Comarcal del Maresme)

Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme (Servei d’Emprenedoria)