Ja ha entrat en vigor el nou decret que regula les activitats de lleure amb menors d’edat.

El passat 1 de novembre va entrar en vigor el nou Decret 267/2016 que regula les activitats de lleure en les quals hi participen menors de 18 anys i que incorpora canvis significatius en relació al Decret 137/2003, que ha estat vigent des de l’any 2003.

 

Les novetats afecten, entre d’altres aspectes, a l’abast de les activitats que es regulen, a les ràtios de nens i nenes per monitor/a, a les titulacions que han de tenir les persones que duen a terme aquestes activitats, a la durada mínima per haver de notificar, etc. Un canvi molt rellevant és que aquesta normativa també és d’aplicació a les activitats esportives de lleure (casals esportius, estades/campus esportius o rutes esportives).

Per tal d’acostar aquestes novetats i la resta de canvis que suposa l’entrada en vigor d’aquesta normativa, des de la Direcció General de Joventut i el Consell Comarcal del Maresme, es realitzarà una xerrada formativa adreçada als organitzadors i promotors d’activitats de lleure, tant dels ajuntaments de la comarca com de les entitats i empreses del món del lleure que hi actuen. 

La xerrada es realitzarà el dimarts 13 de desembre a les 19,00h a la seu de Consell Comarcal del MaresmeL’assitència a la sessió és gratuïta, però requereix d’inscripció prèvia.

Si us interessa la informació però no hi podeu assistir, consulteu el calendari de sessions programades a la resta del territori, o contacteu directament amb el Servei Comarcal de Joventut del Maresme