Jornada: Els beneficis de l’Economia Circular per a l’empresariat del Maresme

 


El pròxim 4 de desembre arriba la jornada “Beneficis de l’Economia Circular per a la petita i mitjana empresa“.


INSCRIU-TE AQUÍ

El proper 4 de desembre, el Consell Comarcal del Maresme mitjançant el seu servei EnXarxa Maresme, organitza la jornada Beneficis de l’Economia Circular per a la petita i mitjana empresa” la qual tindrà lloc al Club Nàutic Balís de Sant Andreu de Llavaneres en horari de 16h a 19h.
L’objectiu d’aquesta jornada és apropar aquest nou model econòmic a les micropymes i pymes, per tal d’entendre en què consisteix el model d’Economia Circular, l’impacte i els beneficis reals que aquest pot proporcionar en diferents projectes empresarials i sectorials del Maresme.


La conducció de la jornada anirà a càrrec de Daniel Domanjó, periodista i presentador televisiu i comptarà amb la participació de dos ponents experts en Economia Circular, del sector públic i privat per donar resposta al concepte d’Economia Circular i mostraran els diferents ajuts que ofereix l’administració en aquest àmbit.


També es comptarà amb l’exposició de casos pràctics de quatre empreses dels sectors de l’agricultura, serveis, comerç i indústria, que ajudaran als assistents a entendre el procés de transformació cap aquest nou model econòmic i sobretot palpar els avantatges i beneficis que proporciona.
 


Finalment es crearà un espai-temps de Networking entre assistents i ponents, per posar en comú tots els dubtes i experiències presentades mentre es gaudeix d’un Piscolabis envoltats d’una petita Exposició amb casos d’èxit i informació gràfica de l’economia Circular d’arreu del món.


La jornada comptarà amb un nombre de places limitades i aparcament gratuït per a les persones inscrites amb reserva expressa de plaça d’aparcament.


Podeu consultar el PROGRAMA de la jornada i fer les vostres inscripcions en el següent INSCRIPCIÓ.