L´Ajuntament de Premià de Dalt organitza un programa de cursos i tallers diversos a Can Figueres

El Servei de Cultura municipal ha ampliat el programa de cursos i tallers que cada any organitza a la Casa de Cultura Can Figueres, pels quals ja són obertes les inscripcions. La regidora de Cultura, Esther Iglesias, explica que la nova programació de cursos “s´ha ampliat en la durada d´alguns d´ells i en noves incorporacions en d´altres. La gran demanda que tenim actualment i l´èxit de l´anterior edició de cursos han motivat aquesta ampliació la qual comporta un salt qualitatiu important”.


La programació de cursos a Can Figueres per la temporada 2003-04 és la següent:

– Curs infantil de creativitat artística
– Puntes de coixí
– Dibuix i pintura artística
– Decoració nadalenca
– Tai Chi
– Taller infantil de teatre

El Curs infantil de creativitat artística té l´objectiu d´endinsar l´infant en el món de l´art, descobrint les diferents tècniques artístiques així com les formes d´expressió. El curs s´adreça a nens i nenes de 6 a 11 anys i tindrà lloc entre el 3 d´octubre de 2003 i el 18 de juny de 2004. El preu del taller és de 18 euros al mes.

El curs de Puntes de coixí –entre el 6 d´octubre de 2003 i el 14 de juny de 2004- es basa en una introducció i prefeccionament d´aquest art, tant des del punt de vista tècnic com teòric i pràctic. El curs costa 25 euros mensuals.

Aquelles persones que vulguin aprendre a dibuixar a través del treball amb tècniques diferents i elaborar les seves pròpies teles, poden inscriure´s en el curs de Dibuix i pintura artística, un curs que s´ampliat en horari degut a la demanda existent actualment. El curs s´inicia el proper 1 d´octubre i finalitzarà el 17 de juny de 2004. El preu en aquest cas és de 28 euros al mes.

Entre el 15 d´octubre i el 17 de desembre d´enguany tindrà lloc el taller de Decoració nadalenca que té com a objectiu la realització dels ornaments per a la llar en aquesta època de festes. El preu és de 25 euros al mes.

El Tai Chi és un exercici finès que compta amb molts segles d´antiguitat i que consisteix en una seqüència de moviments consecutius, lents i harmònics i el pot practicar gent de totes les edats. El curs de Tai Chi comença l´1 d´octubre i finalitza el 16 de juny de 2004, amb u preu de 18 euros a més i preu especial de 10 euros mensuals per a persones grans i jubilats.

El Taller Infantil de Teatre consisteix en la introducció dels infants en el món de l´escena. El taller començarà el 6 d´octubre i finalitzarà el 14 de juny de 2004. El preu de la matrícula i del curs es diversifica en cas d´estar empadronat o no a Premià de Dalt. Així, la matrícula costa 4 euros (empadronats) i 6 euros (no empadronats), mentre que el curs té un preu de 22 euros mensuals (empadronats) i 24 euros al mes (no empadronats).

Tots els cursos els imparteixen professionals en les diverses matèries sobre les quals tracten els cursos.

Les inscripcions es poden fer a través del Servei de Cultura de l´Ajuntament de Premià de Dalt:

Casa de Cultura Can Figueres
Riera de Sant Pere, 88
Tel. 93 754 83 25
De dilluns a divendres, de 9 a 15 hores.