L´Asociación de Daimieleños de Vilassar de Mar y comarca

L´Asociación de Daimieleños de Vilassar de Mar y comarca organitza el dissabte 31 de maig el dia de Castella-La Manxa amb una festa que inclou un ampli ventall d´activitats per a infants i per a adults. Des del matí i fins al vespre es podrà gaudir amb jocs de taula i petanca, una cursa de patinatge, un concurs de bàsquet 3×3, una actuació musical de les noies de l´Asociación de Daimieleños i una degustació de xai amb suc.


Recordem que Vilassar de Mar està agermanat amb Daimiel des de juny de 2001 i que actualment l´Associació compta amb més de 700 socis tant de Vilassar de Mar com d´altres poblacions entre elles, Mataró, Malgrat, Cabrera de Mar, Vilassar de Dalt i Calella. Durant aquesta setmana un grup d´alumnes de l´Escola Municipal de Persones Adultes està de viatge de fi de curs a Castella-La Manxa fent escala a Daimiel on els espera una comitiva de rebuda.

Programa d´actes:
-10h. Presentació del Dia de Castella-La Manxa
-Sorteig de les parelles de joc (inici dels jocs de taula i de petanca)
-Inscripcions per a la cursa de patinatge fins les 10.45h
-11h. Cursa de patinatge amb un recorregut de 3 voltes per la plaça Carlos Trias. Hi haurà premi per als 10 primers. La participació no té límit d´edat i haurà un refrigeri en finalitzar.
-12h. Bàsquet 3×3. Amb premis per als participants. Màxim de 4 equips per ordre d´inscripció, participació fins els 13 anys i pot haver-hi equips mixtes.
-14h. Actuació musical de les noies vinculades amb l´Asociación de Daimieleños.
-17h. Finals dels jocs de taula (cuatrola/trueque…)
-18.30h Lliurament de premis a càrrec de l´alcalde de Vilassar de Mar i del president de l´Asociación de Daimieleños de Vilassar de Mar y comarca.
-19h. Actuació musical de les noies vinculades amb l´Asociación de Daimieleños.
-20h. Degustació de menjar típic manxec (Xai amb suc/ “Caldereta de cordero”) i animació sociocultural.