Es reparteixen als domicilis de Vilassar de Mar els llibrets de les activitats per fer aquest estiu

Amb l´arribada de l´estiu Vilassar de Mar es converteix en un mar d´activitats. Enguany es presenta una oferta lúdica infantil i juvenil que inclou fins a una quarantena d´activitats des de les municipals com els casals d´estiu fins a les organitzades per les entitats locals i empreses del municipi. L´oferta estiuenca es pot conèixer a través de l´edició que l´Ajuntament ha fet de 9.500 llibrets informatius que s´estan repartint als domicilis i que també es poden trobar a l´Ajuntament, Biblioteca Municipal, Pavelló d´Esports i Serveis Socials. Aquestes activitats es divideixen entre les de lleure i les esportives. Entre l´oferta municipal continua l´organització de casals d´estiu al juny, juliol i setembre i la proposta de tallers des de l´Espai Jove: un de tècniques d´estudi i un de reforç de lecto-escriptura. Entre les activitats esportives municipals continuen els tornejos de volei-platja 4×4, de bàsquet i minibàsquet 3×3 i un de futbol 3×3.


Els períodes d´inscripció pels casals d´estiu que organitza la regidoria de Joventut van del 10 al 13 de juny i pel que fa el Tucutuc les inscripcions ja han començat i es poden fer fins el 13 de juny. Per a les activitats de piscina, cal apuntar-se a la Piscina Municipal on des del 19 de maig s´estan fent les inscripcions, i per les que preparen les entitats i empreses s´han d´adreçar directament a la seva seu. A la Piscina enguany es fa un casal esportiu, un curs de natació intensiu per a nens i nadons, un altre per a adults i edat d´or, un curset intensiu d´aquagym i com a novetat un d´iniciació a la natació sincronitzada.
A nivell d´activitats preparades per les entitats continuen un any més els cursos de pintura, dibuix, ceràmica i música, a més del concurs de pesca de “llorito” i al “curri” del Club de Pescadors de l´Espigó de Garbí, entre d´altres. Com a novetat destacar el taller d´iniciació a la meteorologia que s´organitza des del Museu de la Mina Vella.