250 usuaris agafen diàriament el nou bus que dóna servei a Vilassar de Mar i Cabrera

Més de 4.000 viatgers han utilitzat el nou servei de transport urbà de Vilassar de Mar i Cabrera de Mar des que es va posar en funcionament el passat 5 de maig. Són dades de les tres primeres setmanes de posar-se en marxa. Fent una mitjana d´usuaris de la nova línia, al dia ens trobem amb prop de 250 viatgers, la qual cosa indica que en un any es podria arribar a la xifra dels 66.000 usuaris. Comparant amb les dades de la línia quan només donava servei a Cabrera l´augment és considerable: segons dades facilitades per l´empresa Casas, la línia el 2002 tenia una mitjana al dia de 127 usuaris i a l´any va obtenir un còmput final de 26.440 viatgers.


Pel que fa a l´ús de la nova línia, un 25% de viatgers es situen en la franja horària de les 7 a les 9 del matí i un altre 25% en la franja que abraça de les 17 a les 20 hores.
Les dades indiquen que encara moltes persones paguen amb bitllet senzill i no utilitzen els avantatges del sistema tarifari integrat que permet a tall d´exemple que amb la compra d´una T-10 d´1 zona, el viatge surti per la meitat del preu d´un bitllet senzill. Amb les targes per a joves, familiar, mensual, etc., encara es poden obtenir descomptes més grans.

Els punts de venda de targes a Vilassar de Mar són a Servicaixa, Renfe i als següents establiments: Multicosas de l´avinguda Montevideo; Detalls de Jeroni Gelpí, 2; Multi-preu de Sant Ignasi, 73; quiosc de Narcís Monturiol amb la riera d´en Cintet; L´Espinaler, c. Sant Joan, 2; admon. de loteria de Narcís Monturiol; papereria Arbre de Santa Maria, 46; papereria El Chollo de Montevideo, 123; quiosc del passeig dels Pins i estanc de Manel Roca cantonada Sant Oleguer.

Tota la informació del recorregut, horaris i informació sobre les targes es pot trobar a l´Oficina d´Atenció Ciutadana de l´Ajuntament.