L’emprenedoria tornarà a omplir el Teatre Monumental amb el VI Fòrum de Joves emprenedors del Maresme

 

Un any més, el Teatre Monumental de Mataró penjarà el cartell de “no hi ha entrades” en el Fòrum de joves emprenedors del Maresme que se celebrarà dijous. 700 alumnes de diferents centres docents de la comarca assistiran a aquesta sisena edició de la trobada emprenedora que organitza el Consell Comarcal del Maresme. L’objectiu és transmetre als i les joves els valors de l’emprenedoria, acostar-los a experiències properes, animar-los a tirar endavant els seus somnis i informar-los dels diferents recursos que les administracions posen al seu abast per ajudar-los a tenir èxit en els seus projectes.

En aquesta ocasió, el públic estarà format per estudiants de batxillerat, ESO i cicles formatius de diferents centres docents de Mataró, Arenys de Mar, Pineda de Mar, El Masnou, Montgat, Canet de Mar, Premià de Mar i Sant Vicenç de Montalt.

Com ja és habitual, el Fòrum de Joves Emprenedors comptarà amb experts de renom com Miquel Àngel Oliva, director de la Fundació per a la Creativació, que parlarà de la importància de la creativitat i la innovació per afrontar els reptes del món exponencial que vindrà i l’entrenadora d’habilitats creatives Maria Batet qui explicarà els valors d’emprendre mentre el seu equip interpreta l’espectacle “Embolica’t pel futur”.

Després del descans, començarà l’apartat de compartir experiències properes com la de l’esportista d’elit Marta Cot Cantó i la de 4 joves emprenedors de la comarca que han optat per models de negoci ben diferents. 

El mataroní Marc Gaixas, amb només 24 anys és un referent en innovació i creació de negoci allà on veu l’oportunitat de desenvolupar el seu esperit emprenedor; l’arenyenc Martí Artigas ha aplicat els seus coneixements d’ADE per a muntar un dels negocis de lleure que avui dia desperta més interès: un terrorífic escape room a Arenys de Mar; la Carolina Vicens de Pineda de Mar, després d’assessorar-se al servei comarcal d’emprenedoria, ha muntat un negoci molt poc habitual: importació i exportació d’animals exòtics i la Laia Sondag (El Masnou) ha sabut treure rèdit a la seva part més artística amb dibuixos i il·lustracions molt personals.

El punt final del VI Fòrum de Joves emprenedors del Maresme tindrà accent musical amb l’actuació dels joves músics maresmencs Roger Palomer i Paul Klason

PROGRAMA