L’equip Challenge recull el premi al millor triatló 2010 celebrat a Espanya

El Challenge Costa de Barcelona-Maresme ja té a la vitrina el premi al millor triatló 2010 concedit per la Federació Espanyola de Triatló. El lliurament del guardó es va fer el cap de setmana a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) en el decurs de la celebració de la Gala del Triatló Espanyol.


A l’acte va assistir una representació de l’empresa organitzadora del Challenge Costa de Barcelona-Maresme i de les dues administracions: l’ajuntament de Calella i el Consell Comarcal del Maresme que s’han implicat en aquest esdeveniment amb l’objectiu de potenciar el turisme esportiu a la comarca.

En només dues edicions, el Challenge Costa de Barcelona-Maresme ha aconseguit situar-se com a la competició de triatló que aplega més esportistes. A l’edició 2010, els participants van qualificar d’excel·lent l’organització de les tres proves: natació, ciclisme i cursa a peu.

Aquest any, el Challenge de mitja distància se celebrarà el diumenge 29 de maig i el de llarga distància està programat per al 2 d’octubre.