L’EUM i l’Escola d’Administració Pública organitzen unes jornades per analitzar i debatre el futur de la gestió pública del turisme

 


La nova legislació turística, el finançament i les competències municipals sobre turisme seran els temes principals entorn els quals giraran les jornades sobre Gestió del Turisme: les eines per l’administració i les empreses a debat, que organitzen conjuntament l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i l’Escola Universitària del Maresme els propers dies 8 i 9 d’abril a les instal·lacions de l’EUM a Mataró. La inauguració del seminari serà a càrrec del Director General de Turisme de Catalunya, Xavier Civit a les 10 del matí.


Sentències com la de Banyoles que va condemnar un regidor, o situacions globals alienes a la gestió municipal com la guerra a l’Iraq o la crisi econòmica al país d’origen porten sovint les poblacions turístiques a fer replantejaments i buscar alternatives de finançament. L’activitat turística té una importància cabdal per a l’economia del nostre país i la seva planificació necessita del consens entre els agents implicats: administracions públiques, privades i consumidors turístics. Conscients d’aquesta necessitat de consens, l’Escola d’Administració Pública i l’Escola Universitària del Maresme es proposen contribuir a la reflexió i a l’anàlisi de la gestió pública del turisme. Les Jornades comptaran amb la presència, entre d’altres, del president de l’ Associació d’Experts en empreses turístiques, Domènec Biosca, el vice-president de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges, Pere Aliguer, o el cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, Xavier Font.
Per veure el programa,  
Cliqueu aquí Document PDF, cal el programa Acrobat Reader)