La Diputació explica el suport als municipis del Maresme en Atenció a les Persones

 
El Consell Comarcal ha estat l’escenari triat per la Diptuació de Barcelona per explicar als alcaldes i regidors de Benestar Social del Maresme la política de suport als ajuntaments que du a terme l’àrea d’Atenció a les Persones.  En el decurs de la reunió, celebrada ahir,  es van detallar els projectes de col·laboració municipal i es va avançar la línia de treball que es començarà a aplicar el 2014.

La presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones, Mercè Conesa, va anunciar que la Diputació mantindrà per al 2014 els quatre àmbits en els quals ha fonamentat la seva col·laboració amb els municipis: suport econòmic, ajut al projecte, suport teconològic i servei de formació i capacitació. Tot i això, va avançar que incorporarà novetats pel que fa al funcionament i va demanar la col·laboració d’ajuntaments i Consell Comarcal per tal d’anar definint la nova fòrmula de treball.

El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va agrair a la Diptuació el seu acostament al territori i el suport que dóna al món municipal i a les entitats supralocals. Per la seva banda, els alcaldes i regidors van anar exposant els temes vinculats a l’àrea de Serveis a les Persones que més preocupen als seus respectius municipis.

La informació lliurada per la Diputació als representants municipals del Maresme sobre el suport que l’Àrea d’Atenció a les Persones ha donat al Maresme durant 2013 es concreta en les següents aportacions:

BENESTAR SOCIAL: 1.099.809,15€

SALUT PÚBLICA I CONSUM: 693.870 €

IGUALTAT I CIUTADANIA: 680.279€

EDUCACIÓ: 438.784€