La Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt espera rebre més de vuit mil visitants

Els Amics del Bolet de Vilassar de Dalt esperen rebre més de vuit mil visitants a la Fira del Bolet i La Natura que, com ja és tradicional, es celebrarà el pròxim diumenge 26 d’octubre al carrer Marquès de Barberà i a les dependències i l’era del Museu Arxiu Municipal, a la finca municipal de can Banús.


La Fira del Bolet i la Natura aplega expositors de parades de bolets frescos i assecats, cistells, llibres de bolets i natura, taller de cistelleria, ceràmica de bolets, embotits de bolets, ganivets, talles de fusta de bolets, entre altres relacionats amb el culte als bolets i la natura.

Segons el president dels Amics dels Bolets, Manel Monjonell, “la fira reuneix qualitat i quantitat, i el fet que cada any incrementi el nombre de visitants ens dóna a entendre que el model de fira ens funciona correctament”. Monjonell explica que les persones que van a la fira poden adquirir els productes de les parades, especialment bolets, “però també els poden degustar, perquè el dissabte i el diumenge fem degustacions a l’era de can Banús”.

Un dels altres reclams de la fira és el seu aspecte didàctic, gràcies a l´exposició de bolets i als panells informatius que hi ha a la sala d´exposicions Jaume Ventura del Museu Arxiu Municipal.

ACTES DE LA FIRA DEL BOLET I LA NATURA DE VILASSAR DE DALT

DISSABTE 25 D´OCTUBRE

Anem a buscar bolets
Sortiu al bosc i recolliu tots els bolets que trobeu, bons i dolents, i porteu-los al Museu Arxiu Municipal durant tot el dia.
T´ajudarem a conèixer les espècies comestibles i tòxiques i com més bolets tinguem, més goig farà l´exposició.

14ª exposició de bolets
Veniu a conèixer una gran varietat d´espècies de bolets naturals. Conjuntament amb la seva identificació, informació gràfica de micologia.

Tastet de bolets
Tasta els bolets de temporada, cuinats en directe al pati del Museu Arxiu.
Cassoleta de bolets amb botifarra esparracada, pa i vi: 3 euros

DIUMENGE 26 D´OCTUBRE. Carrer Marquès de Barberà

De les 10 del matí a les 8 del vespre.
Parades de bolets frescos i assecats, cistells, llibres de bolets i natura, taller de cistelleria, ceràmica de bolets, embotits de bolets, ganivets, talles de fusta de bolets, etc.

A les 5 de la tarda a la plaça del poliesportiu, sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa. Amb la col·laboració del Grup Sardanista de Vilassar de Dalt

Tren de la Fira
Per arribar a la Fira pugeu al tren dels bolets que us farà un recorregut per tot el poble.
(circumval·lació contínua a partir de les 10 del matí. Sortida del tren, aparcament de can Rubinat. Arribada a la plaçeta Barberà. Només un viatge d´anada i un de tornada per persona).

Horaris de l´exposició de bolets: Dissabte 25, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, i diumenge 26 d´11 del matí fins les 9 del vespre
Horaris del tastet de bolets: Dissabte 25, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, i diumenge 26 d´11 del matí a 3 de la tarda