La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena organitza la III Mostra d´Associacions Sociosanitàries de Mataró

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena organitza per al proper dissabte 31 de maig la III Mostra d´Associacions Sociosanitàries, que té per objectiu donar a conèixer als ciutadans les activitats que porten a terme diverses organitzacions en l´àmbit de diferents problemàtiques socials i sanitàries existents en l´actualitat. Al mateix temps, amb aquesta iniciativa, que es desenvoluparà a la plaça de Santa Anna, es pretén sensibilitzar la població de la importància del volutariat dins la col·lectivitat.


La mostra anirà acompanyada d´un concurs de dibuixos sobre el voluntariat preparat per alumnes de 6è de primària de 18 escoles de Mataró, que ja van participar en aquesta iniciativa l´any passat. Un jurat, format entre altres per representants del món de l´art i del Patronat Municipal de Cultura, escollirà el tres finalistes.

Les 18 escoles participants al concurs són:

Balmes
CEIP Àngela Bransuela
CEIP Angeleta Ferrer
CEIP Camí del Cros
CEIP Germanes Bertomeu
CEIP Josep Manel Peramàs
CEIP Menéndez y Pelayo
Cor de Maria
Divina Providencia
El Turó
Escola Pia de Mataró (Santa Anna)
Escola Gem
Mare de Déu de Lourdes
Meritxell
Sagrat Cor de Jesús
Sant Josep
Sol-Ixent
Sant Antoni de Pàdua (Salesians)

Els dibuixos estan exposats del 26 al 30 de maig als locals del carrer de Sant Josep 18-20. El dissabte 31 es podran veure durant tot el dia a la plaça de Santa Anna.