La Fundació Vicenç Ferrer porta al Maresme la campanya: “Dones: la força del canvi a l’Índia”

 
La campanya de sensibilització “Dones: la força del canvi a l’Índia“, que impulsa la Fundació Vicenç Ferrer, arriba al Maresme. Durant 5 dies, del 10 al 15 d’abril, s’aparcarà a la plaça Santa Anna de Mataró un camió típicament indi on viatgen les històries de set dones, exemples de superació personal, que ens fan reflexionar sobre el paper de les dones en un context social que les discrimina. Aquesta iniciativa compta amb el recolzament del Consell Comarcal del Maresme

La força del canvi a l’Índia” és una campanya de sensibilització que té com a objectiu mostrar l’Índia rural a través de la dona i de la seva psicologia, el seu rol, el seu estatus, la seva quotidianitat. L’exposició compta amb dos enfocaments: un més personal i familiar i un altre que connecta amb el treball que porta a terme la Fundació Vicenç Ferrer.

La mostra va recórrer durant l’any passat 22 capitals de província i aquesta serà la primera vegada que visita una capital de comarca. A més de l’exposició, durant els cinc dies que el camió estarà a Mataró, es desenvoluparan activitats paral·leles per sensibilitzar la ciutadania i intentar avivar el debat sobre qüestions de gènere, convivència, desenvolupament, drets humans i apoderament. A més, coincidint amb l’arribada de l’exposició, la Fundació Vicenç Ferrer està  contactant amb entitats locals per tal d’obrir un diàleg sobre la situació de les dones, tant a  l’Índia, com al Maresme i fer palesa les dificultats a què  han de fer front. 

Podeu veure informació detallada del programa d’activitats, clicant sobre la imatge: