La Ludoteca Municipal LaXarranca de Premià de Dalt ha obert el període d´inscripcions

Les inscripcions van començar dilluns 29 de setembre i finalitzaran el proper 2 d´octubre. La ludoteca municipal La Xarranca és un espai pensat i dissenyat per a jugar i divertir-se. Com explica la regidora de Joventut de l´Ajuntament de Premià de Dalt, Esther Iglesias (ciu), “es tracta d´un espai educatiu en el qual l´infant desenvolupa la seva personalitat a través del joc i la joguina, i en el qual el nen o nena aprèn a compartir, respectar, a jugar en grup…”.


Poden assistir a La Xarranca els nens i nenes d´entre 5 i 12 anys. Es formen dos grups, els petits, amb edat compresa entre els 5 i els 8 anys, assiteixen a la ludoteca els dilluns i dimecres, i els grans, de 9 a 12 anys ho fan els dimarts i dijous, amb un horari comú per ambdós grups, de 17 a 19.30 hores, de dilluns a dijous.

Per a inscriure´s a la ludoteca municipal “és necessari estar empadronat a Premià de Dalt”, explica l´Esther Iglesias, “perquè comptem amb un número de places limitat”. Aquestes places s´assignaran per rigorós ordre d´inscripció i és necessari presentar tota la documentació que es sol·licita:

· Full d´inscripció amb totes les dades necessàries.
· Fotocòpia de l´empadronament de Premià de Dalt.
· Fotocòpia DNI o passaport del/la responsable nen/a
· Fotocòpia del llibre de família (full nen/a) o DNI nen/a.
· Fotocòpia de la targeta de la seguretat social.
· Fotocòpia del quadern de vacunacions.
· Una fotografia de mida carnet.

Aquests documents s´han de presentar a la mateixa ludoteca, a la plaça Mil·lenari, s/n de 17 a 19.30 hores els dis 29 i 30 de setembre i l´1 i el 2 d´octubre. A partir del 2 d´octubre es penjarà un llistat amb els noms dels inscrits i els nens/nenes que resten en llista d´espera. El 3 d´octubre a les 20 hores es farà una reunió amb els pares i les mares dels infants. Finalment, La Xarranca obrirà les seves portes el proper dilluns 6 d´octubre. Més informació als telèfons 93 751 55 90 i 93 754 80 19.