La moda local tindrà el seu espai a l’Únics Fashion Market que se celebrarà a Vilassar de Dalt

 

Durant 3 dies: l’1, 2 i 3 de maig, els espais del complex Sorli Emocions de Vilassar de Dalt es vestiran de moda de proximitat amb la celebració de I’Únics Fashion Market. L’objectiu comú de promocionar la producció tèxtil i de complements de proximitat ha generat la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i la promotora del complex Sorli Emocions, Superficies de Alimentación S.A. 

Sota la presidència de l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, el president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i l’administradora de Superficies de Alimentación, Anna Sorli, han oficialitzat la col·laboració per a la organització d’aquesta fira-mercat que vol recolzar i donar a conèixer les creacions de dissenyadors i petites marques que segueixen la filosofia de la moda feta a casa, amb circuits productius curts que la fan més sostenible i socialment més responsable.

Miquel Àngel Martínez, Xavier Godàs i Anna Sorli han coincidit a destacar la importància de crear sinèrgies publico privades que contribueixin a estructurar i enfortir el territori, des dels diferents vessants: social, cultural i econòmic. I una de les línies a treballar és la de sumar esforços en la promoció de la producció local.

 
En aquest sentit, Sorli Emocions ha promogut la celebració a les seves instal·lacions de l’Únics Fashion Market, un market que vol donar a conèixer aquells creadors que entenen la moda com a vehicle per explorar la creativitat i doten d’ànima les seves col·leccions a partir del compromís amb uns processos de creació i producció respectuosos i sostenibles que abarquen des de la selecció de les matèries primeres al respecte pels equips humans que intervenen en els processos de creació, producció i distribució. 

Aquesta lína “slow fashion” és justament la que el Consell Comarcal del Maresme promou a través del projecte “Disseny i Moda. Un pas envadant” que facilita formació a aquells emprenedors que estan construint el seu negoci a partir de la moda de proximitat, ètica, sostenible i responsable.

La confluència d’objectius ha propiciat el treball conjunt de manera que des de Sorli Emocions es treballa la part destinada a market i des del servei d’emprenedoria comarcal s’impulsa la celebració d’un networking del sector tèxtil que faciliti el contacte i la col·laboració dels diferents esglaons de la cadena productiva tèxtil. El networking es farà el dissabte 2 de maig de 10:00h a 12:00h a l’hotel Sorli Emocions. Hi poden participar els expositors, però també tots els professionals vinculats al tèxtil. Per a més informació i inscripcions, CLIQUEU AQUÍ

Aquells creadors i/o marques que estiguin interessats a exposar els seus productes en el market, poden contactar amb Rosa Peris ( rperis.onaqp@gmail.com )

L’Únics Fashion Market, a més de fer-se al Maresme a principis de maig, té programada una edició a Sant Cugat del 23 al 26 d’abril i a Vic del 5 al 7 de juny.