La piscina d´El Sorrall de Mataró s´afegeix enguany al Mulla´t per l´Esclerosi Múltiple

El proper cap de setmana, 5 i 6 de juliol, se celebrarà a Mataró la jornada de natació solidària amb els malalts d´esclerosi múltiple “Mulla´t”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport de l´Ajuntament i diverses entitats de la ciutat.


Una de les novetats d´enguany és que s´afegeix a la iniciativa el centre esportiu municipal El Sorrall, a banda de la Piscina Municipal, el CN Mataró i el CA Laietània. La campanya se celebrarà diumenge 6, a excepció de la Piscina Municipal, que participarà en el “Mulla´t” dissabte.

Al nou complex esportiu està previst la reserva d´uns carrils de la piscina gran per participar en la campanya a més de la tradicional venda de productes promocionals per obtenir fons per la Fundació Esclerosi Múltiple.

A la Piscina Municipal, la jornada se celebrarà juntament amb una nova edició de la Festa de l´Usuari, que consistirà en una activitat lúdica pels abonats i els cursetistes.

Aquesta instal·lació estarà oberta de 9.00h. a 14.00h., com cada dissabte, i es destinarà un espai a cada una de les activitats programades. Per recaptar fons per la campanya Mulla´t s´organitzarà l´habitual tómbola amb obsequis cedits per diferents col·laboradors i s´han començat a vendre els articles que la Fundació Esclerosi Múltiple ja ens ha fet arribar. Les activitats comptaran amb la col·laboració dels Voluntaris pel Futur que s´encarregaran de fer la inscripció dels participants, el control dels metres que es vagin nedant i d´altres tasques, en funció de les necessitats.

Activitats a la Piscina Municipal

– 10.00-12.00 hores. Activitat lliure per a infants i adults, organitzada pels monitors de la Piscina Municipal.

– 10.30-11-30 hores. Volei a la piscina petita, organitzat pels monitors de la Piscina Municipal.

-12.00-13.30 hores. Bateig d´immersió, amb la col·laboració de l Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS).