L’edició 2023 del Benvinguts a Pagès comptarà amb una vintena d’explotacions i establiments del Maresme

La festa per excel·lència de la pagesia catalana ja té data. El dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre se celebrarà una nova edició del Benvinguts a Pagès en la qual participaran una vintena d’explotacions i establiments agroalimentaris del Maresme.

Benvinguts a Pagès obre les portes d’explotacions i establiments en una aposta pel consum reponsable i de proximitat. És una oportunitat per saber què mengem tot veient els processos de producció i d’elaboració dels aliments explicats directament per les persones que treballen la terra, cuiden els ramats o elaboren artesanalment els productes agroalimentaris.

El Maresme, amb el suport del Consorci de Promoció Turística i el Consell Comarcal del Maresme a partir de Productes de la Terra Maresme, ha participat activament en totes les edicions de Benvinguts a Pagès i aquest 2023 ja hi ha una vintena d’establiments i activitats preparades per rebre visitants.

Les persones interessades en visitar les explotacions i els establiments maresmencs ja poden fer la inscripció a la pàgina web de Benvinguts a Pagès on trobaran la relació de tots els participants, una breu explicació de què ofereix cadascun d’ells i els horaris de l’activitat que duran a terme durant el cap de setmana.

EL MARESME AL BENVINGUT A PAGÈS

EXPLOTACIONS

Melmelària (Tiana

L’Hort d’en Dídac (Mataró)

Can Xicoy (Arenys de Munt)

Esquis Fruits – Can Pins (Argentona)

ALLOTJAMENTS

Cabanes Dosrius (Dosrius)

Hostal Portofino (Arenys de Mar)

RESTAURANTS

Restaurant Collsacreu “El mirador dels Arenys des de 1963” (Arenys de Munt)

Món La Cata (Arenys de Munt)

Espai Rural Cuina #hortaplademunt (Palafolls)

Ragú Restaurante (Pineda de Mar)

El Turó (Arenys de Mar)

L’Era Restaurant (Arenys de Munt)

Restaurant Can Roca (Tiana)

Can Talamàs (Sant Pol de Mar)

TresMacarrons (El Masnou)

La Morera (Mataró)

Cal Víctor (Dosrisus)