Llorenç Artigas, reelegit alcalde de Vilassar de Dalt

Llorenç Artigas va ser reelegit, dissabte 14 de juny, alcalde de Vilassar de Dalt amb els sis vots del Grup d’Esquerres i el del regidor del PSC, Joan Lluís Jara. Artigas, que tornarà a encapçalar el govern per tercera vegada, va destacar, en el seu discurs d’investidura, la importància d’impulsar més la participació ciutadana, i va dir que s’ha de treballar més del que s’ha fet fins ara per potenciar que la «societat civil» s’impliqui en la vida municipal.


Els regidors d’Opció per Vilassar i el Grup d’Independents de Vilassar de Dalt van votar en blanc. Benet Oliva, cap de llista d’Opció per Vilassar, va explicar que el vot en blanc s’ha d’interpretar com una voluntat de dialogar amb el nou govern per part dels grups de l’oposició malgrat que qualifiquin el govern de «continuista».

Francisco Llongueras, l’únic regidor del Grup d’Independents de Vilassar de Dalt, va demanar a Joan Lluís Jara que administri correctament el poder que li dóna ser la clau de la governabilitat, ja que sense el seu suport el govern no tindria majoria. Llorenç Artigas es va mostrar obert al dialèg i va demanar que durant aquest mandat es faci una «crítica constructiva» que, segons va dir, no s’ha fet durant aquests quatre anys.