Maduixots amb crema catalana i nata

Harmonia Aquest postre que ens facilita la xarxuteria i plats cuinats Gran Xef de Vilassar de Mar harmonitza amb el vi DO Alella: Marfil Violeta del Celler Alella Vinícola. Intensitat, frescor, colum i alhora equilibri de múltiples sensacions i textures per unes grans postres. Ingredients 1/2 kg de maduixots del Maresme 100 g de sucre 3 culleres soperes d’aigua 300 g de nata muntada Per a la crema: 300 cc de llet 3 rovells d’ou 1 beina de vainilla 12 g de midó 0 Maizena 20 g de sucre Elaboració Hem de oure els maduixots tallats en 4 trossos cadascun durant 10 minuts amb l’aigua i el sucre. Reservar. Per fer la crema, barrejant els rovells amb una mica de llet i el midó. En una cassoleta es posa a llet al foc amb la vainilla, el sucre i la barreja de rovells i midó. Remenem sense parar i quan comenci a espessir la retirem del foc. Per acabar, barregem els maduixots amb la crema i a continuació posem la nata. Ho barregem a poc a poc fins que quedi ben mesclats tots els ingredients. Es reserva a la nevera fins uns minuts abans de menjar. Restaurant Gran Xef – Xaruteria i plats cuinats Vilassar de Mar Productes Postres i dolços