Mataró concentra el 32% dels ERTO presentats al Maresme

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ja ha publicat les dades dels Expedients de regulació temporal de l’ocupació per municipis. Fan referència a 31 de maig. El 32% dels 5.214 ERTOS presentats al Maresme es concentren a Mataró.

La capital del Maresme suma 1.667 Expedients que afecten a 10.220 persones treballadores. Pineda de Mar és el segon municipi més afectat ( 315 ERTO i 3.084 persones afectades) i segueix Calella (291 Expedients i 1.603 treballladors i treballadores afectades.

Segons les dades analitzades per l’Observatori de Desenvolupament Local, Òrrius, Santa Susanna, Premià de Dalt, Tiana i Vilassar de Mar són els municipis on, percentualment, ha augmentat més la presentació d’EROS durant el mes de maig.

Com ja es va constatar a l’informe publicat amb dades de l’1 de maig, el comerç a l’engrós i al detall és l’activitat econòmia que més s’ha vist afectada per aquesta situació. Segueix l’hostaleria i les insdústries manufactures.

Podeu ampliar aquesta informació consultant l’informe elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme amb totes les dades municipals