Neix la revista municipal d’Arenys de Mar A tocar ratlla

L’àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Arenys de Mar acaba de treure al carrer el primer número d’A tocar ratlla, la nova revista d’informació municipal que neix amb l’objectiu d’explicar cada mes l’actualitat de la casa de la vila als arenyencs i arenyenques. La publicació pren el relleu a la revista Torre de Mar i, a part del canvi de nom, s’ha optat per canviar el format. L’actual butlletí ha guanyat uns centímetres per facilitar-ne la lectura, però manté la mida justa per poder continuar introduint-lo a totes les bústies. Com fins ara, s’hi encartarà el díptic Arenys Activitats.


Aquest primer número s’obre amb dues informacions que han marcat l’actualitat municipal dels mesos de setembre i octubre. En primer lloc, les VIII Jornades Gastronòmiques del Calamarenys, que durant quinze dies ha exhibit la cuina del calamar a les taules de catorze restaurants de la vila,
i, en segon lloc, la inauguració del nou edifici dels jutjats d’Arenys. Altres temes destacats són els canvis a l’Ajuntament, arran de les eleccions municipals; les ordenances municipals del 2004 i el I Simposi Internacional Salvador Espriu. També es fa un recordatori de les festes majors i, en format breu, es recullen altres informacions que han marcat la vida municipal dels últims mesos. La revista s’enceta aquest mes amb l’editorial d’alcaldia, que s’anirà intercalant amb els articles d’opinió dels grups municipals. A més, cada mes hi haurà espai per a un servei municipal. La secció l’obre el personal de la Brigada d’Obres i Serveis Municipals.

Estem treballant perquè la revista es pugui consultar també a través d’Internet, en format PDF.