Nova edició del Butlletí de Mobilitat Interacional Jove del Maresme!

Al butlletí d’aquest mes hi trobareu més notícies sobre la formació dual, informacions sobre fires de feina i ajudes per a la mobilitat, oportunitats del Servei de Voluntariat Europeu (SVE), Intercanvis juvenils i formacions internacionals, beques d’estudi de batxillerat internacional i màsters a tot el món, pràctiques laborals i ofertes de feina.

Com sempre, a la secció de Maresmencs al món, un nou testimoni perquè pugueu conèixer, de primera mà, diferents opcions de fer una estada en un altre país. La Meritxell, una mataronina que realitza el seu SVE a Colòmbia, ens explica la seva experiència.

Compatim també, la informació del proper taller de mobilitat al Maresme, Estudiar a l’estranger, i el cicle de xerrades als PIJs de Barcelona “de BCN al món”.

A més, per primera vegada, tenim el plaer d’oferir una plaça del Servei de Voluntariat Europeu a través del Consell Comarcal del Maresme com a entitat d’enviament. Es tracta d’una plaça a Eslovènia, de deu mesos de durada, començant al gener de 2016. Cliqueu aquí per consultar el document explicatiu de la convocatòria on trobareu informació detallada del projecte.