El Consell Comarcal del Maresme ja és entitat d’enviament acreditada del Servei de Voluntariat Europeu!

Des del passat mes de setembre, el Consell Comarcal del Maresme pot enviar joves voluntaris a projectes del Servei de Voluntariat Europeu (SVE).

El SVE és un projecte de voluntariat  de llarga durada a l’estranger, principalment a països d’Europa, que està finançat pel programa “Erasmus+: Joventut en Acció” de la Comissió Europea. Permet al voluntari o voluntària participar de forma activa en una organització d’acollida d’un país diferent al país de residència. L’experiència facilita l’aprenentatge de la cultura i la llengua del país i de competències transversals a través de les tasques desenvolupades a l’entitat en què es realitza voluntariat i durant el dia a dia.

Hi ha voluntariats de diferents temàtiques: Art i cultura, treball amb infants i joves, esports i activitats a l’aire lliure, educació i aprenentatge, medi ambient, projectes amb col·lectius en risc d’exclusió; etc.

Us deixem aquest vídeo explicatiu del Programa Erasmus+ perquè pugueu conèixer amb més detall què és el SVE.

 

Si et vols informar millor sobre tot el què cal fer per participar en un projecte del SVE tens diferents opcions:
– ens pots demanar una assessoria i valorarem el teu cas de forma personalitzada,
– et pots subscriure al Butlletí de Mobilitat Internacional Jove, cada mes hi publiquem oportunitats de voluntariat, o bé,
– segueix el nostre Facebook amb tot de propostes i informacions sobre mobilitat internacional.