Nova edició del taller d’emprenedoria per a joves estudiants del Maresme

 

Desprès de l’èxit assolit en cursos anteriors, el Consell Comarcal ha tornat a programar els “tallers d’emprenedoria per a joves estudiants”.  Tècnics del Servei d’Emprenedoria comarcal es desplacen als instituts que ho sol:liciten per explicar els alumnes de batxillerat i cicles formatius diferents aspectes relacionats amb el món de l’emprenedoria. Els Centres Docents interessats ja poden fer la sol·licitud.

Els tallers d’emprenedoria per a joves estudiants són una iniciativa dels serveis comarcals d’emprenedoria i de joventut que tenen com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor dels joves maresmencs amb un acostament dinàmic i pràctic al món de l’autoocupació.

Des de la primera edició, ara fa 6 anys, el nombre de participants ha anat creixent fins arribar, el curs passat, a la programació de 139 tallers que van permetre a 4.021 alumnes de 26 centres docents de la comarca rebre formació en emprenedoria.

Per a aquesta edició s’ofereixen 5 tallers:

  • Taller de generació d’idees
  • Jo, emprenedor/a
  • Passos a seguir per crear la teva empresa
  • Treballem el nostre pla d’empresa
  • Les TIC i les xarxes socials
Els Centres docents interessats poden fer la sol·licitud CLICANT AQUÍ fins el 15 de setembre.

Aquest és un servei gratuït per als Centres Docents que ofereix el Consell Comarcal del Maresme amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.