Presentació de la campanya de recollida de brossa orgànica a Cabrils

Aquest dissabte, a les 12 hores al Centre Cívic “La Fàbrica” (c/Domènec Carles, 21), es celebra una jornada tècnica de recollida de brossa orgànica, on es presentarà la recollida d´aquest tipus de brossa, en un acte obert de tothom.


L´objectiu d´aquesta campanya és la reducció de residus i el reaprofitament de la matèria orgànica per a fer adob. Es repartirà per a cada domicili un cubell per a dipositar la brossa. Aquesta s´haurà de dipositar en uns contenidors de color marró que es col·locaran al costat dels ja actuals i els seus dies de recollida seran els dilluns, dimecres, divendres i diumenge a partir del 14 d´abril.

Per tal de conseguir el cubell, 3 tècnics de medi ambient passaran per totes les cases per fer-ne entrega. Si no es troba ningú al domicili, es deixa una nota indicant on és poden anar a buscar aquests cubells.

A les 5 de la tarda, també al Centre Cívic, hi haurà un espectacle infantil i uns tallers de reciclatge pels més petits, per finalitzar l´acte amb una xocolatada.