L´Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró realitza un seminari sobre organització i gestió empresarial

L´Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) organitza demà, 13 de març, un seminari titulat “Organització i Gestió de les Capacitats i Dedicacions en una Empresa de Serveis”, que té per objecte oferir als assistents algunes pautes sobre com fer més efectius els recursos empresarials per tal d´incrementar el grau de satisfacció dels clients.


El seminari es va dissenyar en el marc del programa “Pastilles de coneixement”, que intenta potenciar les empreses instal·lades a la Incubadora.

La jornada tindrà lloc a les instal·lacions de l´IMPEM (carrer Herrera, 70) a partir de les 17.30h i intervindrà com a ponent Jaume Amill Miralles, soci i director de les Àrees de Creació i Dinamització d´Empreses de la consultora D´ALEPH. Es tracta del primer de quatre seminaris del programa “Pastilles de coneixement” que desenvolupa l´organisme municipal i que se centren en l´anàlisi de casos pràctics relacionats amb els temes presentats.

La finalitat dels seminaris de formació que es desenvoluparan durant aquest any és incrementar el valor de les petites i mitjanes empreses de Mataró, per tal de millorar la seva competitivitat i les seves possibilitats de creixement.