Presentació del Protocol d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència en Risc del Maresme

  


El Consell Comarcal del Maresme presentarà el divendres, 29 d’octubre, el Protocol d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència en Risc del Maresme que s’ha elaborat des de la Plataforma Comarcal de la XIAF (Xarxa d’Infància, Adolescència i Família) amb l’objectiu de ser una eina de treball per a tots els professionals que intervenen en els difefents àmbits d’atenció a la infància del Maresme. El Protocol, en l’elaboració del qual amb participat també els tècnics referents dels cinc àmbits d’intervenció: salut, educació, acció social, cossos de seguretat i justícia, permetrà disposar d’un retrat actualitzat de les necessitats i dels recursos existents a la comarca en matèria de maltractament infantil.


La presentació es farà a partir de les 10.00h a la sala de conferències de l’antiga Escola Universitària del Maresme (Passeig del Callao S/n de Mataró) en una jornada amb el següent ORDRE DEL DIA: {.C}{N}10.00h.- Benvinguda i presentació oficial a càrrec de Neus Serra, consellera delegada de l’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme i de Miquel Martos{n}, cap de servei de Barcelona Comarques de la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència.
10.30h.- Presentació del Protocol d’Infància i Adolescència en Risc, a càrrec de Yolanda Ascasso, responsable d’infància del Consell Comarcal del Maresme i de Raquel Domínguez, educadora de l’EAIA Maresme.
11.30h.- Descans
12.00h.- Taula rodona amb la participació de: {.d}Carme Alonso, inspectora d’Educació
Rosa Tarré, coordinadora de la Unitat de Treball Social de la Corporació de Salut Maresme-La Selva.
Lucía Galindo, caporal del Grup d’Atenció a la Víctima
Imma Jiménez, educadora dels Serveis Socails de Tordera
Teresa Cortés, psicòloga de l’EAIA Maresme
Olga Liao, coordinadora EFI 7
Remei Vergés, jutgessa del Jutjat de Família nº 7 de Mataró{.d}
13.15h.- Precs i preguntes
Cloenda, a càrrec de Neus Serra, consellera delegada de l’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme

Data: 2010-10-29

Lloc: Sala d’Actes de l’antiga Escola Universitària del Maresme (passeig del Callao s/n de Mataró)

Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme