PROGRAMA CONSOLIDA´T 2018-2019

 

Des del mes de març el Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb la Fundació Universitària Martí l’Humà, està portant a terme un any més una nova edició del Programa Consolida’t, que està totalment subvencionat per donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la re-invenció del treball autònom. Hi estan participant una desena d’empreses i emprenedors de la comarca, concretament dels municipis d’Argentona, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar, dins dels següents sectors: serveis, comercialització, nàutic, salut i alimentació.


Recordem que aquest programa està destinat a autònoms, ex-autònoms i microempreses que desitgen formar-se per a millorar l’estratègia, tenir més control del seu negoci, enfortir o consolidar el seu negoci o bé impulsar-lo. 


En aquests moments ja s’han realitzat les dues sessions formatives obligatòries del compte de resultats i del pla de tresoreria, i a partir del mes de maig es combinaran les sessions individuals amb les píndoles de formació optatives en aspectes claus de gestió empresarial. 


                                     


Si esteu interessats en participar a la convocatòria del 2019-2020, poseu-vos en contacte amb el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del següent correu electrònic emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon 93.693.14.50.