Programa OCUPA’T: El CCM ofereix FORMACIÓ als emprenedors i emprenedores que vulguin iniciar una activitat comercial

El Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix formació professionalitzada a aquelles persones que vulguin emprendre una activitat comercial, o bé l’hagin posat en marxa recentment. L’acció formativa “Eines per a la creació i bon funcionament d’empreses al voltant del comerç urbà”  sense cost econòmic per als participants, s’emmarca dins el programa OCUPA’T i vol visibilitzar el comerç com a espai de negocis que afavoreix el teixit econòmic d’un municipi.

El comerç és una de les alternatives d’autoocupació per la qual han optat molts emprenedors i emprenedores. L’acció formativa que ha programat el Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal vol ajudar-los a posar en marxa la seva idea de negoci amb una acció formativa que els orienti, d’una manera pràctica i concreta, sobre la realitat del comerç urbà.

El curs, de 45 hores, porta per títol “Eines per a la creació i bon funcionament d’empreses al voltant del comerç urbà” i forma part del programa OCUPA’T que impulsa la Diputació de BarcelonaL’objectiu és doble. D’una banda,  impulsar l’emprenedoria comercial i de l’altre, donar suport a les administracions locals en les accions que duen a terme per disminuir el nombre de locals buits en els nuclis urbans.

Es tracta d’una formació subvencionada al 100% i, per tant sense cost per als participants.

Les places ofertades són límitades.

Les sessions formatives es duran a terme del 3 al 13 de novembre. Les inscripcions es poden fer fins el 30 d’octubre emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ