Roda de premsa de presentació de la segona edició del Challenge Costa de Barcelona-Maresme

  


El proper dilluns, 27 de setembre, se celebrarà a la sala de plens del Consell Comarcal del Maresme una roda de premsa per presentar l’edició 2010 del Challenge Costa de Barcelona-Maresme que tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre. La celebració d’aquest triatló internacional de llarg recorregut afectarà a la cirulació. La carretera Nacional II, entre Calella i El Masnou, estarà tallada a la circulació entre les 6.30h i les 19.00h.


Els detalls de la prova esportiva i de la preparació de la comarca per acollir aquest gran esdeveniment esportiu i social els explicaran Agustí Pérez, director de cursa; Josep Jo, president del Consell Comarcal del Maresme; Josep M. Juhé, alcalde de Calella i president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona-Maresme; Joan Baliarda, alcalde de Premià de Dalt i Vicepresident 1r del CCM i Andreu Francisco, alcalde d’Alella i Vicepresident 2n del CCM.

Data: 2010-09-27

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Entrada per Avda Maresme cantonada amb Avda Jaume Recoder)