S’acaba el primer any dels cursos impartits a Vil.la Flora de Canet de Mar

La primera temporada de funcionament dels cursos per adults impartits a Vil.la Flora, ha finalitzat amb èxit. El dijous 19 de juny, el regidor de Cultura i Comunicació, Òscar Figuerola, va lliurar els certificats d’aprofitament als alumnes que hi han participat.


Figuerola s’ha mostrat molt satisfet pel grau d’acceptació d’aquest nou equipament: “Per nosaltres, Vil.la Flora és un centre cívic que hem de consolidar en els propers quatre anys. Està dissenyat com a centre d’informació cultural i juvenil, de suport a les entitats i com a centre de formació permanent a tot el poble”.

En el marc d’aquest últim element i dins de les polítiques de formació de base per als canetencs de sempre i pels que acaben d’arribar, l’Òscar Figuerola va lliurar els certificats de tres tipus de curs:

Curs d’acollida a nouvinguts. Amb 15 preinscrits es van lliurar 9 certificats d’aprofitament. Aula de mares nouvingudes del col.legi Misericòrdia. Aquesta va ser una experiència pilot de les polítiques d’integració. Amb 12 preinscrites es van lliurar 11 certificats emesos pel CEDEC.
Curs de català bàsic.Amb 52 preinscrits es van lliurar un total de 26 certificats
Taller d’accés a les noves tecnologies.Informàtica bàsica. S’han realitzat 12 tallers amb un total de 20 preinscrits i s’han lliurat 14 certificats.

Òscar Figuerola ha estat el regidor d’Ensenyament els últims dos anys, tasca que ara passarà a desenvolupar la regidora Sílvia Tamayo.