Sessió informativa: “L’economia social i cooperativa com a model empresarial”

L’economia social i cooperativa és un dels models empresarials a plantejar dins les diferents opcions que tenim a l’hora d’emprendre, crear i fer crèixer una empresa. Com detectar les oportunitats i quins elements s’han de tenir en compte per assegurar-se l’èxit seran els eixos centrals de la sessió informativa que es farà el 4 de novembre al Maresme Centre de Negocis.

La sessió l’han organitzat conjuntament el Consell Comarcal del Maresme i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat a partir del programa Aracoop que fa una clara aposta pel desenvolupament territorial del coopeativisme i l’economia social, un model que, històricament, ha tingut un important pes a la nostra comarca.

Les empreses de l’economia social i cooperativa es caracteritzen per estar basades en la propietat conjunta i la gestió col·laborativa. Aporten una doble utilitat a la societat, per una banda són generadores de riquesa i activitat econòmica, i per una altra ajuden a donar resposta a reptes socials des de sectors d’activitat molt diversos.

L’alta implicació de les persones en els projectes empresarials facilita que s’adaptin a un tipus d’economia on les persones són el centre d’un projecte basat en el coneixement, la innovació, la qualitat, la sostenibilitat i una correcta gestió i reconeixement del talent.

La sessió que s’ha programat per al 4 de novembre serà impartida per experts i expertes en economia social i cooperativa. L’assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia donat que l’aforament és limitat.

Les INSCRIPICIONS s’han de fer emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


Per a més informació podeu contactar amb el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme: Telèfon: 93 793 14 50  // emprenedoria@ccmaresme.cat

Data: 2014-11-04

Lloc: Maresme Centre de Negocis (Avinguda Jaume Recoder 85-87 de Mataró. Al costat de l’estació de RENFE)

Adreça: 2 hores

Ho organitza: Servei d’Emprenedoria del CCM i Aracoop (Departament d’Empresa i Ocupació)

Preu: Gratuït