Setena Fira Nadal Verd de Montgat

La 7ª. Fira de Nadal Verd, es farà el diumenge 14 de desembre en el Parc del Tramvia de Montgat. Hi trobarem un gran nombre d´activitats orientades a preservar el medi ambient, promoure el consum de productes naturals i el respecte al nostre entorn.


En vista de l´èxit assolit en passades edicions, amb gran afluència de visitants i cada cop més parades d´artesans i entitats, s´ha decidit tornar-la a fer en el Parc del Tramvia que ens permet augmentar l´espai reservat per a la mostra i gaudir d´un entorn més verd.

Activitats

Els visitants que arribin a Montgat aquest diumenge podran visitar les més de 50 parades instal·lades, on podran trobar productes elaborats per artesans com: bijuteria, ceràmica, decoració, flors, fusta, tèxtil, vidre, embotits, formatges, codonys, ornaments nadalencs, licors artesans, herbes medicinals,…

Una de les activitats principals, adreçada a petits i grans, són els tallers de sensibilització ambiental que tractaran temes com els residus i les energies renovables.

També podrem gaudir d´un cel ben estrellat visitant el planetarium, on ens explicaran moltes curiositats sobre el sistema solar.

Però això no és tot, podrem matar la gana amb una bona xocolata a les 11 h. i més tard amb un tast de “xistorra” cuinat amb cuines solars (si el temps ens acompanya) i per descansar podrem optar a que ens facin un massatge.

I per als protagonistes de totes les festes, els nens, hi hauran inflables, jocs, tallers de globus, pintura, regals…

Mentre duri la Fira, hi haurà una zona dedicada a l´esport on podrem veure i practicar diferents modalitats esportives.

Més novetats

Enguany i per primera vegada, la fira serà matí i tarda. A les 18 h podrem gaudir amb el show de Joan Gimeno que farà riure a petits i grans.

També destinarem un espai de la fira al reciclatge, per això muntarem el Mercat de 2ª. Mà. Tots aquells que estiguin interessats podran portar aquells objectes que ja no volen i vendre´ls o intercanviar-los.

Durant tot el matí podrem sentir la mùsica provinent d´un equip que funciona amb energia solar.