Setmana de la Mobilitat internacional jove al Baix Maresme

 

Del 27 d’abril fins al 23 de maig, els municipis d’Alella, El Masnou i Teià, organitzen una sèrie d’activitats que giren entorn a la mobilitat jove en diferents formats.

La primera activitat l’acull Teià i consisteix en una Xerrada oberta sobre les diverses opcions de voluntariat internacional a l’estiu, amb les entitats convidades Servei Civil Internacional que ens explicarà què son els camps de solidaritat, i la COCAT, que ens parlarà dels camps de treball internacional per joves a tot el món.

Al Masnou, a Can Humet, podreu adreçar-vos a “l’assessoria exprés” on trobareu a la nostra experta en Mobilitat internacional que us acompanyarà en la definició del vostre projecte de marxar a l’estranger, donant-vos a conèixer les opcions existents i aconsellant-vos en els camins que més s’ajustin als vostres objectius.

A Alella, es faran dues activitats. La primera, una crida sobre l’intercanvi juvenil amb la vila francesa de Carquefou, que es farà aquest estiu. La segona un taller sobre estudis i treball a l’estranger el dia 23 de maig, on podreu informar-vos dels recursos per cercar feina en un altre país.

Per més informació, adreçeu-vos al mail mobilitatjove@ccmaresme.cat, o als Serveis de Joventut d’Alella (gira@alella.cat), El Masnou (joventut@elmasnou.cat), i Teià (joventut@teia.cat)