Signatura del conveni de col.laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i Quadis per a la difusió de la previsió meteorològica a 9 emissores de ràdio de la comarca

 


Dimarts, 24 de febrer, a les 17:00h tindrà lloc la signatura del conveni de col.laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i l’empresa Qualitat en l’Autodistribució i Serveis SA (QUADIS) per a la difusió de la previsió meteorològica que elabora el servei de meteorologia del CCM. Mitjançant aquest conveni, QUADIS donarà suport a la informació meteorològica que el CCM difón a diari per les següents emissores de ràdio: ràdio Argentona, ràdio Arenys de Mar, ràdio Calella, ràdio Premià de Mar, ràdio Premià de dalt, Vilassar ràdio, ràdio Vilassar de Dalt, ràdio Canet i ràdio Sant Pol.


El conveni el signaran Manuel Mas, president del Consell Comarcal del Maresme, i Joan Pla, Conseller delegat i director general de Quadis. L’acte tindrà lloc dimarts, 24 de febrer, a les 17:00h a les instal.lacions de Quadis (Crta. Nacional II, km.643 de Cabrera de Mar)