Consulta pública relativa a la posada en circulació d’un carnet per incentivar la mobilitat i participació dels joves a la Unió Europea (YoM card)

La Comissió Europea ha obert una consulta pública relativa a la posada en circulació d’un carnet per incentivar la mobilitat i participació dels joves a la Unió Europea (YoM card). Aquesta és una de les iniciatives més esperades de les 10 que té previstes la Comissió Europea dins el programa “Joventut en moviment”.{X}

Actualment ja existeixen diversos carnets d’abast europeu que donen accés a descomptes en àmbits com la mobilitat i la cultura. La voluntat de la Comissió Europea no és substituir aquests carnets, sinó crear un segell de valor europeu, i oferir altres descomptes i facilitats per als joves d’entre 13 i 30 anys dels estats membres de la Unió Europea.

La consulta vol recollir contribucions amb les preferències i suggeriments per al futur “carnet Joventut en moviment de la Unió Europea”, de tota la ciutadania de la Unió Europea, joves de menys de 18 anys, empreses públiques i privades, institucions públiques, i particularment, entitats dedicades a treballar en l’entorn dels joves (associacions de joves, d’estudiants, agrupacions, xarxes, etc.).

El termini per presentar les contribucions finalitza el 4 de juny de 2011.

Més informació:
Consulta pública relativa a la posada en circulació d’un carnet per incentivar la mobilitat i participació dels joves a la Unió Europea (YoM card)
 
Nota: aquesta notícia s’ha extret del Butlletí de Notícies de la Unió Europea núm. 839 de 26/05/2011 que elabora la Generalitat de Catalunya.